Free2Fly uw partner voor een succesvolle actie!

Onze vakantie marketing concepten

concept-freecityflightsUw klant of afnemer ontvangt één of meerdere vouchers voor een GRATIS VLIEGTICKET naar keuze uit zes verschillende bruisende Europese steden: Barcelona, Kopenhagen, Berlijn, Londen, Nice of Venetië. Uw klant geniet dus van bijv. een heerlijk weekend weg, tot zelfs meerdere weken vakantie. De gebruiker is vrij om zijn eigen verblijfplaats te kiezen; in een goedkoop of duur hotel zijn, bij vrienden, op een cruiseschip, etc.  Verblijfsperiode is min. 4 nachten tot max. 31 nachten.

concept-freeflightstropicsUw klant ontvangt één of meerdere vouchers voor TWEE GRATIS VLIEGTICKETS naar een tropische toplocatie. Bestemmingen zoals: Florida, Mexico, Dominicaanse Republiek, Aruba, Zuid Afrika, Tahiti en Dubai behoren tot de mogelijkheden. Wat is er nu leuker dan uw klanten of afnemers te verwennen met een bijdrage aan een onvergetelijke vakantie naar een tropisch paradijs. Voor uw klanten een droom die werkelijkheid wordt.

concept-freeflightsbeachUw klant ontvangt een voucher voor TWEE GRATIS VLIEGTICKETS naar enkele strandbestemmingen in Zuid Europa. Deze bestemmingen zijn o.a. in Spanje, Griekenland, Portugal, Turkije, de Canarische Eilanden of Malta. De gebruiker dient zijn overnachtingen via ons dient te boeken, met keuze uit meerdere mooie hotels of appartementen op zeer fraaie bestemmingen. Er is een verblijfsperiode van 10 tot 14 nachten, afhankelijk van de gekozen bestemming.

concept-vakantiecadeaubonDe VakantieCadeauBon is standaard verkrijgbaar in de waarden € 25, € 50 of € 75.  Bestaat uw bedrijf bijv. 35 jaar, dan kunnen wij ook een VakantieCadeauBon realiseren met waarde € 35. De klant kan vrij kiezen uit de brochures van vele reisorganisaties, o.a. van Arke, Neckermann, SudtoursVrij Uit, Travel Trend en Holland International. De VakantieCadeauBon is dus voor elke vakantie te gebruiken, van een fietsvakantie in Nederland tot een luxe cruise in het Caribisch gebied.

Neem vliegensvlug contact met ons op

concept-trymefreeUw klant ontvangt het aankoopbedrag van een actieproduct terug. TryMeFree is inzetbaar voor het promoten van  producten met een laag aankoopbedrag, tot maximaal € 4. TryMeFree wordt met name ingezet om een product te introduceren, een extra verkoopimpuls te creëren en het verkrijgen van NAW-gegevens. Voor een restitutie van het aankoopbedrag verstrekt de klant zijn n.a.w.-gegevens digitaal en stuurt zijn aankoopbewijs (bijv. kassabon) op naar Free2Fly.

concept-golfforfreeMet een GolfForFree voucher kan uw klant gratis een rondje golfen bij het boeken van een hotelovernachting in een participerend hotel. Men hoeft de zogenaamde “Greenfee” niet te betalen. De te kiezen hotels bevinden zich op  bijzondere locaties in de Benelux en Duitsland.  Alle geselecteerde hotels zijn gesitueerd naast of in de directe omgeving van de golfbaan. Binnenkort wordt dit concept uitgebreid met hotels in de overige Europese landen.

concept-sleepfourfreeDe SleepFourFree voucher geeft de klant recht op een gratis appartement voor vier personen, voor een week lang, in vele Europese bestemmingen. De klant kan lekker met zijn gezin, of vrienden, vakantie vieren in een appartement op diverse geweldige locaties in Europa. Voorwaarde: dit geldt alleen voor een groep van vier personen, die allen hun retourvlucht tegen marktconforme tarieven via ons boeken.

concept-freetwosleepIn combinatie met een FreeFlightsTropics voucher is er bij een B-2-B actie de mogelijkheid voor een extra spaarprogramma voor gratis hotel overnachtingen op toplocaties in Florida. Op deze wijze kan uw afnemer, na direct ontvangst van gratis vliegtickets, doorsparen voor gratis hotelovernachtingen en hierdoor eenvoudig zijn gehele vakantie bij elkaar ‘sparen’. Voorwaarde: dit spaarprogramma is uitsluitend mogelijk in combinatie met een FreeFlightsTropics.

concept-freeholidayDeze voucher geeft recht op zowel een gratis vliegticket alsmede een gratis verblijf in geselecteerde appartementen over verschillende zonnige bestemmingen door geheel Zuid Europa.  Dit concept is nog in ontwikkeling.

Free2Fly

Uw partner voor een succesvolle actie!
Neem contact met ons op