Concepten

[hfe_template id=’11422′]

Bewezen succesvolle vakantie-marketing-concepten

Met onze vakantiemarketing-concepten stuur jij je klanten gratis of met korting op vakantie. We bieden een passende voucher voor ieder budget. Van een weekendje in Barcelona tot een weekje Florida! 

 

Free City Flights

Free City Flights - Free2fly

Jouw klant krijgt een voucher voor een gratis vliegticket naar keuze uit 6 verschillende bruisende Europese steden: Barcelona, Kopenhagen, Berlijn, Londen, Nice of Venetië. Je klant geniet dus van bijvoorbeeld een lekker weekend weg, of zelfs van meerdere weken vakantie. De klant kiest geheel zelf een verblijfplaats en de verblijfsduur is minimaal 4 en maximaal 31 nachten.

Wat is er nu leuker dan uw klanten of afnemers te verwennen met een bijdrage aan een onvergetelijke vakantie naar een tropisch paradijs? Met deze voucher krijgt je klant 2 gratis vliegtickets naar een tropische toplocatie. Bestemmingen zoals: Florida, Mexico, Dominicaanse Republiek, Aruba, Zuid Afrika, Tahiti en Dubai behoren tot de mogelijkheden.

Free Flights Tropics

FREE2FLY_FREE_FLIGHTS_TROPICS

Free Flights Beach

Maak je klanten blij met een strandvakantie, en geef ze deze voucher voor 2 gratis tickets naar diverse strandbestemmingen in Zuid Europa. O.a. in SpanjeGriekenlandPortugalTurkije, de Canarische Eilanden of Malta. De klant dient de overnachtingen via ons te boeken, met keuze uit vele goede hotels of appartementen op fraaie bestemmingen. De verblijfsperiode is 10 tot 14 nachten, afhankelijk van de gekozen bestemming.

De VakantieCadeauBon is voor elke vakantie te gebruiken, van een fietsvakantie in de buurt tot een luxe cruise in het Caribisch gebied. De bon is standaard verkrijgbaar in de waarden €25, €50 of €75, maar kan op vraag aangepast worden. De klant kan vrij kiezen uit de brochures van vele reisorganisaties, o.a. van Arke, Neckermann, Sudtours, Vrij Uit, Travel Trend en Holland International. 

VakantieCadeauBon

Vakantie Cadeaubon - Free2Fly

Try me free

Free2Fly Try me free

Met deze voucher krijgt je klant het aankoopbedrag van een actieproduct terug. Je kunt TryMeFree inzetten om producten met een laag aankoopbedrag (maximaal €4) te promoten. Deze actie wordt vooral ingezet om een product te introduceren, een extra verkoopimpuls te creëren en het ophalen van NAW-gegevens.

Wil je een leuke B2B actie opzetten? Kies voor een combinatie met een FreeFlightsTropics voucher. Je klant kan zo, na ontvangst van gratis vliegtickets, doorsparen voor gratis hotelovernachtingen op toplocaties in Florida. Zo kan hij eenvoudig zijn gehele vakantie bij elkaar ‘sparen’. Voorwaarde: dit spaarprogramma is uitsluitend mogelijk i.c.m. een FreeFlightsTropics.

Free2Sleep

FREE2FLY_FREE_TWO_SLEEP

Sleep Four Free

FREE2FLY_SLEEP_FOR_FREE

Met de SleepFourFree voucher verblijft de klant een week lang in een appartement voor 4 personen, in vele Europese bestemmingen. De klant kan lekker met zijn gezin, of vrienden, vakantie vieren in een appartement op diverse geweldige locaties in Europa. Voorwaarde: dit geldt alleen voor een groep van 4 personen, die hun retourvlucht voor een marktconforme prijs via ons boeken.

Met een GolfForFree voucher kan je klant gratis een rondje golfen bij het boeken van een hotelovernachting in een aangesloten hotel. Ze hoeven de zogenaamde “Greenfee” niet te betalen. De te kiezen hotels liggen op bijzondere locaties in de Benelux en Duitsland, naast of dichtbij de golfbaan. 

Golf For Free

FREE2FLY_GOLF_FOR_FREE

Free Holiday

Met deze voucher krijgt je klant zowel een gratis vliegticket als een gratis verblijf! De klant kan overnachten in geselecteerde appartementen over verschillende zonnige bestemmingen door geheel Zuid Europa. Dit concept is nog in ontwikkeling.

Vouchers bestellen of vragen?

Wil je jouw klanten blij maken met één van de vouchers? Bekijk hier de tarieven (PDF) en neem contact op om te bestellen. 
Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie over de vouchers of over Free2Fly? Neem contact op en we helpen je direct verder! 

Dactylo_Free2Fly_main
Microsoft_Free2Fly_main
E_On_Free2Fly_main
Gigaset_Free2Fly_main
Nestle_waters_Free2Fly_main
Scarlet_Free2Fly_main
Nuon_Free2Fly_main
Ricoh_Free2Fly_main
Olympia_Free2Fly_main
Xerox_Free2Fly_main
Sony_Free2Fly_main
Gazelle_Free2Fly_main
Intrum_Justitia_Free2Fly_main
Princess_Free2Fly_main
ABN_AMRO_Free2Fly_main
NRC_Free2Fly_main
UPC_Free2Fly_main
Campagne_Schwarzkopf_Free2Fly
Campagne_Moulinex_Free2Fly
Campagne_Ford_Free2Fly
Campagne_Polis-direct_Bovag_Free2Fly
Campagne_Blokker_Free2Fly
Campagne_Otto_Free2Fly
Campagne_Morgana_Free2Fly
Campagne_HP_Free2Fly
Campagne_Acer_Free2Fly
Campagne_Trendhopper_Free2Fly
Campagne_Peugeot_Free2Fly
Campagne_Vodafone_Free2Fly
Campagne_BCC_Free2Fly

[hfe_template id=’11464′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vier =