Free2Fly logo - uw vakantiemarketing specialist


Verhoog je beursomzet door je klant lekker weg te sturen!

         

Wil jij meer bezoekers op je stand ? En wil je direct ook deals schrijven?  
Zo ja, maak jouw stand nog aantrekkelijker, en stuur je klanten op vakantie

Positieve beleving is waar het tegenwoordig om draait. Door het weggeven van een vakantievoucher bij een bestelling zal de klant altijd een positief gevoel houden bij jouw product en/of bedrijf.

De voordelen voor jou zijn: 
1.  De klant maakt sneller een aankoopbeslissing
2.  De klant vraagt niet om korting
3.  De klant beleeft een positieve emotie bij jouw product/bedrijf 

Kortom, je omzet en winst zal direct hoger zijn dan met een gewone “beursaanbieding-met-korting” waarbij je direct (te)veel marge weggeeft.

1. Je klant beslist sneller en besteedt vaak meer

Voordat een klant een beslissing neemt, weegt hij de ‘pains & gains’, tegen elkaar af. Betalen doet pijn, zelfs als de klant veel korting ontvangt. Een cadeau, zoals vakantie, voegt een positieve emotie toe aan de aankoop, dit geeft een fijn gevoel en triggert de gain.

Het resultaat is dat de klant veel sneller beslist en meer zal bestellen.

2. De klant vraag niet meer om korting.

Een vakantie als cadeau heeft voor jouw klant een hoge perceptiewaarde. Geef je klant tijdens de WebWinkelVakdagen bij een bestelling bijvoorbeeld eens twee vliegtickets naar bruisende Europese steden cadeau, en zie hoe blij hij wordt.

De kosten voor deze vliegticket-vouchers zijn relatief laag en worden door de klant hoog gewaardeerd, waardoor er tevens niet meer om korting gevraagd wordt. 

3. Klanten beleven een positieve emotie bij jouw product/bedrijf

Vakantie wordt als bijzonder prettig ervaring. Wanneer de klant een vakantie-voucher cadeau krijgt zal hij jouw product, dienst of bedrijf met een prettige ervaring associëren. 

Volgens de neurowetenschap zorgt dit voor meer aankopen en verhoging van loyaliteit. Een vakantie weggeven is hierdoor het begin van een langdurige samenwerking.

Ontdek hoe vakantie-marketing voor jouw bedrijf kan werken

Video afspelen
Video afspelen

Hoe werkt de actie?

Stewardess2png

Geef bij een bestelling twee vliegtickets cadeau

Jij bestelt vliegticket-vouchers en geeft deze cadeau aan klanten die een bestelling plaatsen. De actie is zeer eenvoudig inzetbaar. Binnen enkele dagen kunnen wij (zelfs eventueel gepersonaliseerde) vliegticketvouchers aanleveren.

man_vrouw_vakantie

De klant gaat lekker op vakantie

Zodra de klant de vliegticket-vouchers heeft ontvangen, wisselt hij deze bij ons in voor vliegtickets. De klant kan kiezen uit 6 bruisende Europese steden, en is geheel vrij om zijn verblijfplaats te kiezen.

Omzet1png

Pak je koffers alvast maar in

Tijdens de voorpret, de vakantie én de napret herinnert een klant zich jouw product en bedrijf met een warme lach! En jij hebt er geen omkijken naar, want wij regelen alles vanaf het moment dat je de vouchers aan de klant geeft.

Deze bedrijven gingen al met ons 'op reis' !

Stuur je klanten eens lekker weg !

error: CONTENT AND IMAGES ARE PROTECTED WITH COPYRIGHT