Ben jij A.I. Sales- of Marketingmanager?

En denk jij graag Out of the Box?

  • Ga jij graag buiten de gebaande paden?
  • Wil je méér resultaat voor mínder budget?
  • Écht een verschil maken bij je opdrachtgever?
  • Met emotie betere resultaten bereiken?

Maak direct een succesvolle en onvergetelijke indruk bij jouw bedrijf

Als Interim Manager weet jij als geen ander hoe je met minder budget méér resultaat kunt behalen. Jij weet dat lijntjes er zijn om buiten te kleuren. Jij gaat net genoeg over de rand om je opdrachtgever én je klant zeer blij te maken.

  Vergeet de standaard kortings- en prijsvoordeel acties. Jij kunt nu met Free2Fly op een unieke manier klanten winnen en veel extra omzet genereren. Hoe? Stuur je klanten eens lekker met vakantie!

Denk vooral Out-of-the-Box

Jij houdt vast niet van standaard. Vergeet daarom de doorsnee marketingstrategieën en haal voor hetzelfde budget méér klanten en leads binnen.

Omzet1png

Overstijg vliegensvlug jouw doelstellingen

Verkoop veel meer met een veel hogere ROI dan bij een kortingsactie, door het toevoegen van een unieke vakantie-voucher-vol-positieve-emotie.

Icoon-optimale-service-drankjes-Free2Fly.png

Vier direct het succes van jouw opdracht

Jouw 'personal brand' krijgt direct een flinke boost na het afronden van een leuke én effectieve actie. Wie weet kunnen we jou dan zelfs blij maken met een tropisch tripje?

Al 180+ bedrijven hebben al succesvol met ons samengewerkt ! Waarvan velen gerealiseerd door een A.I. Sales- of Marketing- manager.

error: CONTENT AND IMAGES ARE PROTECTED WITH COPYRIGHT